0

Д ъглас Луис и съотборниците му от Ювентус имаха повод да празнуват.

Макар и трудно „Старата госпожа“ победи с 1:0 Лацио и продължава битката за първото място. Успехът бе изтръгнат след автогол на Марио Гила в 85-ата минута, което го направи още по-сладък. Но често съдбата ти поднася нещо, за да отнеме друго. И Дъглас Луис го изпита на гърба. Прибирайки се след мача, бразилецът заварил дома си в Торино обран и в пълен безпорядък, съобщи “Гадзета дело спорт“.

Според информацията Луис хапнал след мача и поел към вкъщи. Мислите му за заслужен отдих обаче веднага се изпарили, тъй като всичко в дома му било обърнато с главата надолу. След бегла проверка халфът установил, че е олекнал с 11 часовника на стойност 500 000 евро. Крадците не пощадили и гаджето на играча – красивата Алиша Леман. Националката на Швейцария останала без няколко диамантени огърлици. Определяната за най-секси футболистка по време на обира била на тренировъчен лагер с женския отбор на Юве в подготовка за гостуването на Интер. Полицаи и криминалисти веднага са поели случая в търсене на някакви следи от апашите.

За да има Дъглас Луис в редиците си, Ювентус плати това лято 51,5 млн. евро на Астън Вила. Това направи халфа третия най-скъп изходящ трансфер в историята на клуба от Бирмингам. Но в Торино не се задоволиха само с това. В пакет с Луис те привлякоха и гаджето му Алиша Леман – звезда в атаката на дамския тим на Вила. Това бе и отличен маркетингов ход, тъй като нападателката има 16,9 млн. последователи в Инстаграм, което я прави най-популярната швейцарска спортистка.