0

Ж ертва на обир стана бившата приятелка на тенис звездата Григор Димитров - Виктория Боня.

Атрактивната руска моделка, която от години е комшийка на българина в Монако, публикува снимки от претарашения си апартамент в Инстаграм. Там 42-годишната красавица се оплака, че крадците нахлули в дома й, докато тя е на разходка в Париж с майка си. „Не очаквах пътуването ми да завърши така. Наложи се спешно да се прибирам в княжеството, но да се преживява за вещи е глупаво“, заключи Боня.

След като научи за неприятната ситуация по време на престоя си във френската столица, тя дори написа: „Ограбена, неограбена, но спортът ми е по разписание“.

Вика, която имаше афера с Гришо през 2019-а, в последните месеци лудна по високите планини. В началото на октомври тя направи опит на хималайския връх Манаслу (8163 м) като част от експедиция, организирана от звездата в алпинизма Нирмал Пурджа. Тогава обаче тя успя да стигне до около 6000 м, а цялостното преживяване остави травматични спомени у нея, защото в базовия лагер падна лавина. Дни по-рано при друг инцидент със свличащи се снежи маси загинаха 9 души. На 28 септември при спускане със ски от върха загина известната алпинистка Хилари Нелсън, която пропадна в цепнатина.

Самата Боня се измъкна невредима, но отслабна драстично и претърпя жестоки изгаряния на лицето. „Толкова тънки крачета не съм имала от 16-годишна - толкова се стопих в планината“, разказа Вика, която призна, че е направила цялото усилие, за да го посвети на новия си любим мъж.

Сега тя тренира усилено, за да стъпи на най-високата точка в Южна Америка - Аконкагуа (6961 м) в Аржентина, през януари. Заради тези занимания изкусителката почти не вижда 10-годишната си дъщеря Анджелина от Александър Смърфит (36), син на ирландски мултимилионер. По думите на Боня Димитров, който е с 11 г. по-млад от нея, я сменил с близката й приятелка Лолита Османова.