0

Н а нагъл обир са станали жертва футболистът на Ливърпул и Англия Алекс Окслейд-Чембърлейн и певицата Пери Едуардс.

Крадците нахлули в имението на двойката, докато тя била вкъщи със сина си Аксел, който в края на август навърши годинка.

В 22,45 часа във вторник младото семейство било на долния етаж на луксозния си дом, а престъпниците проникнали с взлом на горния. Те отмъкнали скъпи предмети, бижута и дизайнерски чанти, а полицията ги търси чрез видеозаписа от охранителните камери. Вече има арестуван мъж на 37 г.

„Алекс и Пери са в ужас и много разстроени от този акт на нахлуване в личното им пространство. Разтърсващо е някой да рови в нещата ти, а ти да не се усетиш. Някои от изчезналите вещи са имали голяма сантиментална, не само финансова стойност за тях“, разказа пред „Сън“ близък до звездите.

 

29-годишните годеници си подариха имота в Чешир точно преди 12 месеца. За къщата те броиха 3,5 млн. паунда, а техни съседи са сър Алекс Фъргюсън, защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан и вратарят на Манчестър Сити Едерсон. „Това е много тиха частна улица, за която се смята, че е много сигурна, и е доста плашещо, че бандитите са се почувствали достатъчно комфортно да нахлуят, когато вътре е имало хора“, възмути се комшия на Окслейд-Чембърлейн.

Напоследък къщите на известни играчи са атакувани, когато се знае, че те и близките им са на мач, но сега обирджиите са минали всякаква граница. Алекс, който това лято направи романтично предложение за брак на Пери, се контузи в приятелски мач срещу Кристал Палас преди началото на сезона. Едуардс пък се готви за соло кариера, след като през 2021-ва с колежките й от „Литъл Микс“ решиха да направят пауза за неопределено време.