0

Б разилският национал Дани Алвеш беше обвинен от жена в сексуален тормоз, разкриха медиите в Испания. Инцидентът е станал на 30 декември рано сутринта в нощен клуб в Барселона. Алвеш, който е футболист на мексиканския Пумас и игра за Селесао на световното първенство в Катар, пристигнал в каталунската столица за новогодишната нощ. 

Испанските медии пишат, че жена твърди, че е била тормозена от 39-годишния защитник в нощен клуб в Барселона на 30 декември. Тя отишла в полицията и съобщила, че Алвеш е пъхнал ръката си под бельото й.

След това уплашената дама предупредила приятелите си, а те предали информацията на служителите, отговарящи за сигурността в нощния клуб. Компанията веднага била преместена на безопасно място, като същевременно била уведомена каталунската полиция. Жената вече е преминала медицински преглед в болница в Барселона.

Пред униформените предполагаемата жертва  разказала за случилото се, но Дани Алвеш вече бил напуснал дискотеката. Близки до футболиста отрекоха, че е имало сексуален тормоз пред изданието "ABC", въпреки факта, че Алвеш действително е бил в споменатото заведение. 

"Той беше там за кратко и нищо не се случи", обяснили приятелите му. 

Дани Алвеш е най-титулуваният футболист в историята с 46 трофея. Той е обличал екипите на Севиля, Ювентус, Барселона, Пари Сен Жермен и Сао Пауло. 

Източник: gong.bg