0

Ф ренският хандбалист Беноа Кункуд до вчера бе герой, а днес е заплашен да стои дълго време зад решетките. Той е бил задържан кьоркютук пиян в нощта между понеделник и вторник, след като е бил заподозрян в опит за изнасилване на млада жена в нощен клуб близо до "Шанз-Елизе" в Париж, обяви радио "RMC", потвърждавайки информация от Valeurs Actuelles . Според АФП е образувано разследване.

Това е станало около 4:30 сутринта, в нощен клуб, където той и съотборниците му празнували европейската титла. Същата вечер 26-годишният състезател и останалите герои бяха посрещнати от Еманюел Макрон в Елисейския дворец.

Според първите данни от разследването играчът е свалил панталоните си и е направил опит да изнасили млада жена в този нощен клуб в близост до "Шанз-Елизе". Охраната е получила сигнал за грозните действия и го задържала до пристигането на полицията. 

Органите на реда първо го пратили в отрезвителя, а след това бил докаран в полицейски арест, където бил разпитан от следователи от 1-ви район на съдебната полиция и да даде пред тях обяснения за действията си.