0

Н ай-известната спортна журналистка в Италия – Дилета Леота, беше изловена с новия си любим.

Огнената сицилианка този път е превзела сърцето на известния модел Джакомо Кавали.

185-сантиметровият брюнет обаче не е само красиво лице и мускули. Завършил е икономика и бизнес управление в Бреша, а след това е получил магистърска степен по мениджмънт в престижния милански университет „Бокони“. Син на ветроходеца Бепе Кавали, той е наследил от него страстта си по плаването. На световното първенство през 2019 г. Джакомо в двойка с Якопо Плаци е най-добрият в клас 49er. Що се отнася до модата, той е позирал за марки като Армани, Долче & Габана, Булгари и др. Накратко Кавали по нищо не отстъпва на предшественика в леглото на Дилета – Джан Яман.

 

30-годишната Леота се раздели с мускулестия турски актьор през септември, след като няколко месеца бяга сгодени, а отношенията им се превърнаха в любима храна за жълтите медии на Апенините. Тв водещата си взе поука и сега криеше старателно приятеля си, но фотограф на списание “Ки“ успя да улови моменти на нежност между нея и Кавали на терасата в дома на Дилета. „Двамата не са готови за публичност и нищо чудно, че влизат и напускат отделно апартамента й“, пише изданието.

Колкото до Яман, той също си има ново гадже, а освен това трайно се установи в Рим, където е купил ресторант и ще инвестира 3 млн. евро в разработването му.