0

П овечето от участниците на олимпийски игри не печелят огромни суми от спорта.

Затова не е изненадващо, че част от тях търсят странични начини да трупат пачки. Един от най-доходоносните се оказа отварянето на акаунт в платформата за възрастни OnlyFans. Там срещу определена такса феновете могат да гледат пикантни снимки и клипчета на редица изявени състезатели.

В дните, когато светът е вперил поглед към Париж, Daily Mail представи някои бивши и настоящи олимпийци, решили да си докарат допълнителни доходи, залагайки на еротиката. Състезателката по кънки бягане Елис Кристи спечели десет медала от европейско първенство и три от световно.

След като приключи кариерата си през 2021 г., британката имаше проблеми с алкохола. Това обаче е в миналото и сега живее щастливо. Само срещу 7 паунда на месец почитателите на Кристи могат да видят изключително съдържание, определяно от самата спортистка като нещо „спонтанно и вълнуващо“. Алиша Нюман със сигурност мечтае за медал в овчарския скок на игрите в Париж.

Но и това да не се случи 30-годишната канадка ще продължи да изкарва добри пари от споделяното в OnlyFans, където взима по 10 паунда месечно от всеки абонат. Отлични пари си докарва и баскетболната звезда Лиз Кембидж, бронзова медалистка от игрите през 2021 г.

При представителите на мъжкия пол безспорен интерес предизвиква Джак Лафър. Олимпийският медалист по скокове във вода отвори свой профил преди време. И както сам признава,от снимките и видеата си печели повече, отколкото от спорта. Сега отново е в британската делегация на игрите и е сред фаворитите за спечелване на медал. След него в OnlyFans профили отвориха и други негови колеги от скоковете във вода като Ноа Уилямс, Даниел Гудфелоу и Мати Лий, който пропуска тазгодишните игри заради травма в гърба.