0

Т ъкмо когато постихне шумът около прочулата се със сексуални скандали аржентинска двойка Уанда Нара и Мауро Икарди, изведнъж започва поредна сапунка с разврат и изневери около двамата.

Сега футболистът, който рита в Турция, вдигна пушилка и забърка семейството на свой бивш съотборник от Интер в интригите около Уанда – Кейта Балде, испано-сенегалец.

Той бе набеден, че топли леглото на неуморимата Уанда, която преди години смени предишния си съпруг Макси Лопес с неговия (дотогава) приятел Икарди, приютен в дома на разпадналото се семейство.

Аржентинката, която подхранва популярността си чрез интриги и социалните медии, разпали интереса със своя визита в Дубай, където - случайно? по същото време се намира със своя Спартак Москва и въпросният Кейта Балде. В своя профил в Инстаграм пък бдителна авторка - Jiuariu (Вики Брейер), забеляза, че Уанда позира по бикини с колие, с каквото е снимана по-рано и съпругата на Балде - Симона. Двамата - Уанда и Кейта, се оказали заедно и в един и същ хотел.

 

Икарди бе този, който вдигна пушилка за предполагаема свалка Уанда – Балде, като направо го натопи пред съпругата му Симона Гуатиери за предполагаемо кръшкане на крилото още при престоя на двамата в Интер. Тя обаче предпочете да се обяви в защита на съпруга си, като увери, че това е поредната шашма на Икарди и Нара, раздухвана от медиите.

Запитана от своите последователи в социалните медии „С ново гадже ли си?“, Уанда Нара увери, че няма нов любовник: „О, мнозина ми задават този въпрос. Не, нямам“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Braier (@juariu)

Уанда, която се оказала случайно в един хотел с Балде в Дубай, носи същото колие като Симона

 Уанда, която се оказала случайно в един хотел с Балде в Дубай, носи същото колие като Симона
Инстаграм

Отговорът на семейство Балде не закъсня – в разговор с аржентинския журналист Хуан Ечегойен съпрузите разцепиха от критики Нара и Икарди за скандалите и измислените им интриги. Футболистът увери, че е опитал да се свърже директно с бившия си съотборник, но Икарди въобще не му вдигал.

„Те живеят от това, от тези новини, а ние въобще не искаме да имаме нищо общо с това“, посочи Симона. А Балде добави: „Днес ние сме наред, утре – някой друг може би. Как изобщо можеш да измислиш нещо подобно? Тези живеят така и ти изяждат главата – наистина са тъпи, като деца са.

Не искам имената ни да стоят до техните, дори не искаме  и едно кафе да пием с тях“, разгорещи се още Симона Гуатиери. „Съпругът ми е футболист, не човек за скандални клюки, не искам тези хора да споменават името ми където и да било“, изфуча тя по адрес на създателите на аржентинската сапунка.