0

Р уската моделка, тв водеща и инфлуенсърка Виктория Боня, с която Григор Димитров имаше роман през 2019-а, обяви, че ще се омъжва. Досега 43-годишната красавица няма брак, въпреки че може да се похвали с куп връзки с богати и известни мъже. Преди месец пръстен получи друга от предишните приятелки на Гришо - Никол Шерцингер, която се сгоди за ръгбиста Том Еванс.

„Реших да се омъжа - написа Боня в Инстаграм, без да посочва името на избраника си. - Да, не сте сгрешили, знам, че не сте чували такова нещо от мен. Но съм решила, че това трябва да се случи непременно тази година. По-рано за мен женитбата беше много страшна дума. Но точно тази година разбрах, че ми е време именно да се омъжа“.

„Вече всичко си доказах като отделна единица, сега мога да застана зад един мъж и да се облегна на рамото му. Радвате ли се за мен?“, попита Вика своите 10 млн. последователи в Инстаграм.

Родена в град Краснокаменск до границата с Китай, Вика е молдовка по националност. Дядо й по майчина линия обаче бил китаец. Когато момичето е на 16, двете с майка й заминават за Москва. В началото Боня е сервитьорка и секретарка, а през 2011-а участва в конкурса „Мис Земя“ на Филипините, откъдето започва кариерата й като модел.

Първото си предложение за брак получава от бившия нападател на Спартак Велитон. С него Боня била готова да подпише, за да може бразилецът да получи руски паспорт и да играе в националния. Треньорът Валерий Карпин обаче е категорично против отношенията им заради скандалната слава на Вика, придобита от риалити предавания. По-късно на вечеринка в Монако тя завърта главата на Александър Смърфит, син на ирландски милионер. Този път против брака им бил бащата Майкъл Смърфит, тъй като Вика нямала кристална репутация, а и била с 5 г. по-голяма от сина му. През март 2012-а Вика дарила любимия си с дъщеря Анджелина. Животът в клетка в Кан й се виждал скучен, а освен това парите, давани от Алекс, не й стигали и през 2017-а Виктория го напуснала.

В дългия й списък със завоевания са също Килиан Мбапе, белгийският национал Маруан Фелайни, американският юрист Алън Джефри Байер, както и френският богаташ Пиер Андюран. По-сериозни са отношенията й с Димитров, от когото Боня дори иска второ дете, но остава с разбито сърце и предадена от приятелката си Лолита Османова.