0

К ристиано Роналдо никога не е страдал от липса на интерес от страна на жените.

Красавиците, минали през постелята на нападателя, не са една или две. Във медиите периодично се появяват различни имена, къде известни, къде не толкова. Сега изплува и името на актрисата Соня Монрой.

За връзката между Кристиано и 13 години по-възрастната от него Монрой разказа приятелката и Йола Берокал. Аферата станала през 2016 г., когато португалецът е в разцвета на славата си в Реал (Мадрид).

„Започнахме да си говорим и забелязах флирта между Роналдо и Соня. След като се забавлявахме, стана време да си ходим. Кристиано и негов  приятел обаче ни поканиха да отидем в друго заведение по-късно. На другия ден видях в телефона си няколко съобщения: “Ние сме тук, ти къде си?“, разказва Берокал, която не отишла с компанията да купонясва.

Според нея дружката й имала любовна афера с голаджията. Самата Монрой също призна за вземане-даване със звездата.

„Кристиано Роналдо ми открадна много безсънни нощи. Бях много влюбена в него, но... нещата нямаше как да се получат и тази история приключи“, сподели актрисата.
След краткия романс с Монрой същата година Кристиано среща любовта на живота си Джорджина Родригес. Запознават се в моден магазин, в който красавицата е продавачка. Двамата са изключително щастливи заедно и отглеждат в хармония децата си Кристиано - младши, Ева, Матео, Алана Мартина и Бела Есмералда.

Соня Монрой пък продължава професионалното си развитие. Освен като актриса тя се изявява и като певица, балерина, инфлуенсърка и водеща на различни шоута. Наскоро се замеси в скандал. По време на тазгодишната церемония по раздаване на наградите „Оскар“ испанката нахлу в забранена зона, докато правеше репортаж. Това доведе до стълкновение с полицаи, охраняващи събитието. Монрой опита да избяга, но бе заловена и изведена от мястото със скъсана рокля и една липсваща обувка.