0

Н осителят на 11 световни титли в шест теглови категории в профибокса Оскар де ла Оя предприе важна стъпка в живота си.

Известен като Златното момче, Де ла Оя живееше в Лос Анджелис, където е роден, но сега се премести в Града на греха - Лас Вегас, пишат медиите зад Океана.

Причината за това е, че Лас Вегас е световната столица на бокса, въпреки усилията на Саудитска Арабия да си присвои тази титла, така че Де ла Оя иска да бъде по-близо до мястото, където се случва всичко. Със своята компания  Golden Boy Promotions той държи правата на няколко добри боксьори в момента и иска да развива този бизнес.

За да пренесе живота си във Вегас, Де ла Оя си купи имение на стойност 15 милиона долара, което реши да покаже на своите фенове, като организира специално събитие за това.

Едноетажната къща е с площ от почти един акър и включва пет спални, седем бани и гараж за осем коли.

В нея има "боксова стая", пълна с всички най-важни моменти от кариерата му, като реплики на спечелените пояси и ризници от мачове, като например от паметното му поражение от Флойд Мейуедър-младши.

В имението има и мини боксов ринг, който да дава възможност за повече частни тренировки или индивидуални сесии с развиващи се таланти, които той може да реши да популяризира.
Неговата секси половинка Холи Сондърс отново влезе в ролята си инфлуенсър и пусна специален пост за новия им дом.