0

Б ез никакво съмнение Ерлинг Холанд е най-актуалното име в европейския футбол. Но освен случващото се на терена, медиите в Англия следят и неговия личен живот.

Макар и само на 22-годишна възраст голмайсторът на Манчестър Сити е натрупал впечатляващ набор от часовници както в количество, така и в качество.

Холанд е запален по златните модели. Той носеше Vaсheron Constantin Overseas в розово злато. Опростеният, но изискан дизайн на синия циферблат придава на часовника феноменален вид.

Норвежецът притежава и Audeмars Piguet Royal Oak „Juмbo“ Extra Thin, модел с 18-каратовото злато. Продуктът е направен по случай 50-годишнината на марката. Deviсe е един от най-впечатляващите модели в колекцията на Холанд и струва около 350 000 щатски долара.

За коледното семейно събиране норвежецът носеше Patek Philippe Nautilus Moonphase от розово злато. Той струва 53 000 щатски долара.

Няма как да не добавим и Rolex GMT-Master II Root Beer 126715CHNR, който се продава за над 12 000 щатски долара. 

22-годишният нападател притежава и спрян от производство Rolex Subмariner „Hulk“ от неръждаема стомана. Моделът е известен артикул на пазара за препродажба. Много хора са готови да похарчат повече от цената на дребно, за да притежават „Hulk“.