0

Н ова любовна афера е на път да взриви света на футбола.

Един от най-добрите защитници в света Ашраф Хакими е засечен миналия укиенд заедно с Каролине Лима, бивша партньорка на бранителя на Реал (М) Едер Милитао. Новината съобщи segueacami, една от най-известните клюкарски страници в родината на красавицата - Бразилия.

Според информацията Хакими и Каролине се веселили в известен нощен клуб в Мадрид. Засега не е ясно дали с тях е имало и други хора. Тепърва ще излизат подробности за евентуалната нова звездна двойка. Играчът на ПСЖ и инфлуенсърката не се следват в социалните мрежи. Това обаче може да е стратегия, за да прикриват връзката си. Но пък често харесват снимки на другия в социалните мрежи, което е сигурна улика за светските хроникьори, че явно имат вземане-даване.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Segue a Cami (@segueacami)

Ашраф и Лима имаха и друг повод да бъдат в Мадрид. Мароканската звезда пристигна в испанската столица, за да се види с двете си деца от актрисата Хиба Абук. Двамата се разделиха, след като през март 24-годишна жена обвини футболиста, че опитал да прави секс с нея в семейния си дом. След като остана сам, Хакими бе забъркан от някои издания в интимни отношения с Хоана Санс, годеница на лежащия в затвора с обвинение за изнасилване бивш ас на Барселона Дани Алвеш. Тя обаче отрече да познава Хакими.

Каролине Лима летя от Бразилия до Мадрид, за да може Едер Милитао да прекара няколко дни с дъщеричката им Сесилия. Хубавицата скъса с аса на Реал (М) миналата година, като твърдеше, че той й изневерявал. Преди Милитао Лима имаше интимни отношения със съотборника му в националния отбор на Бразилия Неймар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)