0

Б орис Бекер ще встъпи в брак за трети път, гръмна „Билд“.

Бившият затворник вече е предложил на любимата си Лилиан де Карвальо Монтейро, а сватбата ще е до края на годината. „Оцелях благодарение на нея. Тя ме спаси“, e казвал неведнъж немецът след излизането си от английския затвор в средата на декември 2022-ра. Той прекара осем месеца зад решетките заради укриване на активи във връзка с фалита си.

„Любовта винаги побеждава“, обясни се тенис легендата на изгората си, която е родена в Сао Томе и Принсипи. Лилиан е на 33, с 23 години по-млада от носителя на шест титли от Големия шлем. Тя произхожда от образовано и успешно семейство – нейният баща е бивш министър на отбраната на африканската островна държава и кандидат за президент през 2014-а.

Борис вече има опит със сватбите. С актрисата и модел Барбара Фелтус той беше в брак от 1993-та до 2001-ва. Тя му роди синове Ноа и Елиас, но връзката им приключи, след като бившият тенисист призна, че докато двамата са били заедно, руската сервитьорка Анджела Ермакова му е родила дете. Девет години – от 2009-а до 2018-а, пък немецът бе женен за Лили Керсенберг, от която също има момче - Амадеус.

Самата Лили в момента води съдебна битка. Тя е обвинена, че дължи 218 000 евро на бившия си любовник Пиер Юбелках. Парите били за хонорар на частен детектив, който да проследи дали Борис Бекер е укривал от нея финанси, придобити по време на брака. Други суми пък били дадени за участието на дамата в танцувално шоу, а също и за подарък за рождения ден на нейната баба. Лили категорично отрича обвиненията на телевизионния продуцент и вече заяви това пред съдия в Мюнхен.