0

Ф утболни шефове разгневиха най-известната футболна фенка Ивана Кнол, след като усетиха опитите й да заснеме видео за Евро 2024.

Пищната брюнетка имала нужда от стадион за 30 минути. Затова и отправила молба първо до два от водещите клубове в родната си Хърватия – Осиек и Хайдук. И от двата обаче я отрязали.

Представители на Ивана изпратили официално запитване, обясни самата тя в дълъг пост в Инстаграм. „В записаното бе описано, че достъп няма да имат много хора. Теренът няма да бъде увреден. Не мога да проумея как така на стадион в Германия може, а в Хърватия – не. Обикновените хора ме подкрепят, но има някои, които се опитват да попречат на успеха ми. Но нищо не може да ме спре. Това, което не ме убива, ме прави по-силна“, написа 31-годишната госпожица Кнол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Тя обясни и мотивите, които изтъкнали от Хайдук при отказа да я пуснат на „Полюд“. „Обясниха, че проектът ми няма нищо общо с техния клуб и със Сплит“, продължи изповедта си гневната Ивана.

Още преди повече от месец хърватката обяви, че се стяга за европейското първенство, което ще се проведе от 14 юни до 14 юли в Германия. Тя нашумя след гастролите си по стадионите в Русия и Катар на световните първенства през 2018-а и 2022-а и събра армия от 3 милиона фенове в Инстаграм. Това лято тя отново ще подкрепя своите хора, които са тежката група В. В нея са още Италия, Испания и Испания.

От няколко месеца пищната дама е в Маями, където работи по различни проекти. Наскоро си купи и апартамент там, а критиците побързаха да я нападнат, че е заработила пари с „дупе и цици“. „Хора, ако това беше истина, нямаше да имам апартамент, а вила“, отговори нахаканата Ивана.