0

Д обре познатият и у нас румънски треньор Лауренциу Регенкампф се замеси в грозен скандал.

Електронните медии отвъд Дунав публикуваха клип, на който е заснет конфликт между специалиста и съпругата му Анамария Продан, прераснал в насилие. На първите кадри 49-годишната жена стои пред Реге на улицата пред дома си в Снагов и му погазва телефона си. След това опитва да му попречи да си тръгне и той я зашлевява. Продан не остава длъжна и между двамата настава меле, в което победител, естествено, е треньорът.

Продан разказа, че е пратила кадрите в полицията. Клипът пък бил сниман от сина й.

„Който и да го съветва, го прави много лошо. Видеото започва с това, че му показвам колко стотици статии има за нас. Да довършим историята, но той ме псува с ръце зад гърба, горд от себе си. Това, което виждате, е едно човече, което ме удря и после прави изявления, че не ме е удрял. През цялата ни връзка имаше моменти, в които плачех на улицата, на кръстовището, защото не знаех какво да направя, за да спася брака си. Изнудва ме със записи отпреди 3 години, когато го заплаших със снимки на любовницата му. От седмица е в страната, но изобщо не се е обадил на детето да дойде да го види”, оплака се Анамария.

Бившият модел, която от дълго време е и футболен мениджър, и Регенкампф са в развод, след като той обяви раздялата им през октомври миналата година.

Самият Регенкампф отрече да е удрял жена си, въпреки че записите показват друго и полицията е образувала две преписки по случая. 48 часа след случилото се треньорът се появи елегантно облечен в църква в Букурещ за кръщенето на сина си Лиъм, роден преди пет месеца от новата му любов Корина Качюк. След това партито се пренесе в един от столичните ресторанти. Анамария пък би отбой.

„Ние, семейство Продан, пожелаваме на малкия Лиъм мечтан живот! За да сложим край на спекулациите, появяващи се в пресата, съобщаваме, че от днес никой от семейство Продан Регекампф няма да коментира нито един аспект от живота ни! От уважение и любов към децата на семейството си запазваме правото да запазим абсолютно всеки коментар, а адвокатите ще се опитат да разрешат всичко възможно най-скоро. Грешките на нашето семейство ще останат от днес само за нас!“, написа Продан в Инстаграм.

Лауренцио Регенкампф е бивш играч и треньор на Стяуа и Литекс. В момента е начело на азербайджанския Нефтчи.