0

С ветовното първенство едва приключи, а пищната хърватка Ивана Кнол вече се стяга за следващото.

През 2026-а 48 в отбора ще определят кой ще е наследникът на Аржентина. Домакини ще са три държави - САЩ, Канада и Мексико. Брюнетката грее вече на две първенства. Появи си първо през 2018-а в Русия, но истинския фурор направи този месец. Тя не пропусна мач на своите сънародници, появи се и на други стадиони. И все с предизвикателно облекло, заради което наруши куп правила и рискуваше солена глоба, че дори и затвор.

Ивана бързо-бързо беше обявена за най-сексапилната в Катар и достойна заместничка на Лариса Рикелме - парагвайката, която блесна на Мондиал 2010 в ЮАР.

Само за месец 30-годишната госпожица Кнол набра цяла армия от фенове и вече може да се похвали с 3,4 милиона последователи в Инстаграм - едва 400 000 по-малко от населението на родната й Хърватия. „Ще липсваш“, написаха й феновете. Много от тях дори й предложили подаръци. „Пратих им адрес къде да ми ги изпращат“, похвали се брюнетката.

Мнозина побързаха още отсега да я поканят в САЩ след четири години, а тя отговори, че ще пътува на драго сърце. Нещо повече - обмисля да пробва кариера отвъд Океана, тъй като се чувствала подготвена.

Нейното сърце обаче е заето. Мъжът до нея се казва Анте и се занимава с недвижими имоти. Заедно са вече повече от осем години.