0

Л юбовният живот на бившата №1 в тениса Арина Сабаленка предизвика нова вълна от интерес. Звездата на Беларус се появи на турнира в Мадрид с Георгиос Франгулис, бразилски предприемач и автомобилен пилот от Бразилия. Пикантна нотка на новината придава фактът, че красавецът е женен.

Двамата бяха забелязани на рекламно събитие в навечерието на надпреварата, където Арина е действаща шампионка. Тя вече стигна 1/8-финал, след като получи изненадваща съпротива от участващата с уайлд кард Робин Монтгомъри - 6:1, 6:7 (5), 6:4. Така Сабаленка игра с друга американка, намиращата се в серия от 15 поредни победи Даниел Колинс.

Арина, която на 5 май ще навърши 26 години, спечели два поредни мача за първи път от Индиън Уелс, Калифорния. Оттам тя замина с частен самолет с Григор Димитров на борда за Маями, а на 19 март се самоуби досегашният й приятел Константин Колцов. Игралият за националния на Беларус и НХЛ хокеист беше съпруг и баща на три деца, когато през 2019-а започна връзката му със Сабаленка. Според неговата бивша жена Юлия той е загинал, защото пиян е паднал от 23-ия етаж на хотела си, а самата Арина обясни, че с Костя били разделени.

Двукратната шампионка от Australian Open винаги си е падала по по-възрастни мъже. Колцов си отиде на 42 години, а новото й гадже е на 35 г. Георгиос, който е от гръцки произход, създава през 2016-а компанията Oakberry за продукти с характерния за Амазония плод акай бери. Сабаленка стана рекламно лице на здравословните закуски и вероятно се е запознала с Франгулис по тази линия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OAKBERRY (@oakberry)

Освен бизнесмен той кара и в спонсорирания от него отбор Oak Racing Team за Суперкупата на Порше. В Инстаграм той се обяснява във вечни чувства на половинката си Бех Арментано, с която вдигна голяма сватба преди 7 г.

Според сайта essentiallysports.com фен я е попитал под видеото на Арина с Георгиос: „Репортер спекулира, че това е вашият съпруг. Да попитам дали Сабаленка е развалила брака ви с мъжа ви или вече сте се разделили?". На което Арментано отговаря: „Омъжена съм за Георгиос. Но ще поискам развод. Те имат афера от Калифорния“.