0

Л егендата на НФЛ Том Брейди явно си пада по бразилки, защото след развода му с Жизел Бюндхен се е хванал с нейната сънародничка Изабела Партичели Сетани. 46-годишният американец и инфлуенсърката възбудиха слуховете, че са двойка, след като на няколко пъти бяха засичани заедно през последния месец.

До срещата си със запалената по сърфа Изабела бившият куотърбек нямаше гадже от минала есен, когато изкара кратък флирт с топмодела Ирина Шейк (38). Любопитното беше, че Том избра именно колежка на Жизел за първата си връзка след развода им. Брейди и Бюндхен сложиха край на 13-годишните си отношения през октомври 2023 г. Раздяла беше провокирана от самата Жизел, на която й писна да отглежда сама двете им деца. Най-титулуваният професионален спортист в САЩ блестеше 20 сезона с Ню Инглънд Пейтриътс и 7 пъти спечели Супербоул, когато реши да се оттегли от новия си отбор Тапма Бей и да се посвети на семейството. Няколко месеца по-късно обаче реши да се върне, което била началото на края на брака му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Брейди го преживя тежко и отслабна с 10 кг, но после намери утеха в децата – 16-годишния Джак (от актрисата Бриджит Мойнахан), Бенджамин (14) и Вивиън (11).

„Наистина се наслаждавам на пенсионирането си и на времето със страхотните си деца, които растат прекрасно и се приспособяват към живота. Всъщност очаквах, че ще имам дори повече свободно време“, каза Том, който окончателно спря с футбола през февруари 2023 г. „Все още съм млад и все още обичам да работя и, да, животът е хубав. Нищо няма да замени тръпката да изтичаш на терена пред 70 000 души, правейки нещо, което обичам да правя със страхотни съотборници“, добави звездата, която преди седмица получи поредното признание. Брейди беше въведен в Залата на славата на Пейтриътс в присъствието на 60 000 фенове в Масачузетс.

Колкото до 32-годишната Сетани, тя има богат опит с гаджета спортисти. Ходила е със сърфиста Габриел Медина и скейтбордиста Фелипе Фогиньо.