0

В последно време на Дани Сиприани явно хич не му се получават нещата. Миналия ноември той се раздели със съпругата си Виктория Роуз, след като тя откри съобщения, явно интимни, до други жени в телефона му.

Преди десетина дни пък палавникът обяви край на кариерата си в ръгбито, след като една година не можа да си намери отбор. Сега Сиприани е решил да направи промяна в живота си. Да му помогне се е заела очарователната учителка по йога Ив Кундалини.

Двамата са изградили силна връзка по време на духовно пътуване до Индия, където са медитирали и са взимали ледени бани. Освен това бяха снимани щастливи в местен ресторант. Като известен спортист Сиприани имаше афери с много жени. Сам признава, че понякога е спял с три различни красавици на ден.

36-годишният плейбой подпали жълтите издания и с историята как Кели Брук изневерила с него на гаджето си Том Еванс. Дани и актрисата имаха бурен романс от 2008 до 2010 г., преди тя да се хване със съотборника на Сиприани – Еванс.  „Бях съкрушен от връзката им и имах чувството, че е честно да си върна Кели. Защото това, което беше мое, вече не беше мое. От друга страна, бях приятел с Том - труден сценарий“, връща се назад Дани, който в крайна сметка успял да отведе Кели на тайна почивка на остров Мавриций.