0

П лейбоят Джърмейн Пенант отново беше хванат в засечка от английските медии. Оказа се, че бившата звезда на Ливърпул е излъгала за възрастта и ръста си в сайт за запознанства. Там Пенант е посочил, че е на 34 години, въпреки че на 15 януари ще навърши 41 г.

Освен това е добавил 5 см към реалния си ръст от 173 см. Джърмейн, чийто път мина през 15 отбора, остана сам точно преди Коледа. Тогава той бе зарязан от последната си приятелка Джес Импиаци, която се кълнеше в любов по футболиста и беше готова дори за брак. Актрисата обаче го изхвърли, след като научи за негова изневяра с проститутка доминанта през май. Приятели на играча го издадоха пред 34-годишната Импиаци, че е съгрешил в хотелската си стая по време на ергенско парти на Ибиса.

В търсене на нова приятелка Пенант не споменава нищо за бурния си личен живот, включително поредица от разбити връзки, обвинения в изневяра и самопризнанието му, че не желае да бъде верен. Негов близък коментира пред „Сън“: „Джърмейн има нахална страна, но да лъже за възрастта и ръста си, не е добро начало, когато се опитва да впечатли жените“.

В приложението Hinge Джърмейн изброява любимите си удоволствия като „диван, филм, вино“. Точно преди година обаче чаровникът обяви фалит и всъщност нямаше собствен диван, а живееше в апартамента на Джес в Съри. Стараейки се най-накрая да се задържи с една жена, той дори се подложи на лечение за безплодие заедно с брюнетката. На двугодишната им връзка обаче бе сложен край не само заради аферата с момичето, участвало в садо-мазо представление в нощен клуб, но и защото Импиаци откри купища чатове в телефона му с други жени.

Наскоро Пенант се оплака, че е загубил повече от 10 млн. паунда по време на кариерата си, в която изигра 350 мача във Висшата лига, описвайки себе си като "финансово неграмотен" човек. От първата си годеница той има син Трей (13), а след развода си с еротичния модел Алис Гудуин Джърмейн загубил три къщи. По-късно оправда кашата в личния си живот с хиперактивно разстройство с дефицит на вниманието, свързани с травми от тежкото детство. Сега той се издържа като футболен експерт и участник в тв риалитита.