0

П опулярната бразилска певица Анита се допитала до астролог, преди да започне романтичната си връзка с футболиста Винисиус Соуса.

Двамата се запознали на парти в Сао Пауло през септември, а любовта им била от пръв поглед. 31-годишната поп изпълнителка харесала снажния халф на Шефилд Юнайтед, а след като поговорила с него, решила, че не е празноглавец. Решила обаче да пита не само сърцето си и пратила данните му на своя астролог. По същия начин постъпвала и с предишните си няколко гаджета. Получила отговор, че връзката им има всички шансове да бъде хармонична и пълна с приключения. Тя, зодия Близнаци, е общителна и търсеща, а той (Овен) е страстен. Заключението на астролога било, че макар двамата да са много различни, се допълват взаимно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

Анита, която пя на финала на Шампионската лига през 2023-та, а преди 10 години мина през леглото на Неймар, сега е при любимия в Англия. Двамата вече не крият любовта си, след като се показаха за първи път на 26 септември по време на Седмицата на модата в Париж.