0

П евицата Уна Хийли не дава и дума да се пророни за тройката с боксьора Дейвид Хей.

В началото на годината тя изживя бурен романс с 42-годишния боец и гаджето му Сиан Озбърн, на 35. Тримата прекараха заедно новогодишните празници в Лондон, пътуваха и за кратка ваканция до Маракеш. „Започнах 2023-та в комфорт, чувствам се наистина щастлива и в мир. Тази година ще е наша“, похвали се тогава Уна.

Няколко месеца по-късно тя мисли по друг начин. „Срамува се от стореното, чувства се неудобно и не иска да има нищо общо с онези двамата“, разкри пред „Дейли мейл“ близък до 41-годишната актриса.

Родената в Ирландия певица е тази, която през февруари реши да се оттегли от скандалната връзка, за да се посвети на двете си деца – на 10 и на 8 години. „Нямам връзка. Аз съм самотен родител, не самотна майка. Това определение не ми харесва. Няма значение мъж или жена - важното е да следваш отговорностите си“, коментира пред Irish Times Хийли.

Боксьорът и гаджето му Сиан пък бързо-бързо намериха коя да замести певицата в леглото им. Персоналният инструктор Мика Джова зае освободеното място в тройката и замина. Всички заедно заминаха на почивка в Коста Рика, откъдето не спират да публикуват снимки и да показват колко са щастливи.

„Озовах се в компанията на открити хора, които ме приемат такъв, какъвто съм. Те не пречупват възгледите си през призмата на общественото мнение“, написа Хей, очевидно атакувайки Уна, която вече гледа на тройката като на непристойна част от живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Haye (@davidhaye)