0

Н ова любовна двойка превзе светските кръгове в Сърбия.

От няколко дни на топа на устата е популярната местна певица Теодора Джахверович, която проби на музикалната сцена след победата в популярен конкурс през 2014-а. Доскоро изкусителката беше гадже с баскетболиста Нино Челебич, като двамата дори планираха сватба. Любовта им обаче не издържа и двамата се разделиха през декември.

Сега тя заспива в обятията на друг спортист - футболиста на Раднички (Крагуевац) Марко Янкович. Във футболния свят обаче е известен повече като сина на Александър Янкович, бившия треньор на Цървена звезда и младежкия национален отбор на Сърбия, е сега на Китай. Сале е известен и у нас. В периода 2002-2003 беше помощник на Славолюб Муслин в Левски и му се носеше славата на тактически гений.

В последните дни Теодора дори прекарва в един от апартаментите на любимия си в планинския курорт Златибор. „След раздялата с Нино тя искаше да се посвети на кариерата си, но с Марко толкова много си допаднаха, че решиха да започнат връзка“, разкри близък до новата двойка пред „Курир“.

Красивата Теодора наскоро навърши 26 и е по-голяма с три години от Марко. За мъжете тя казва: „Не искам гадже, която всяка втора хубава девойка може да има. Важно е да е учтив, да уважава жената до себе си, да гледаме заедно в бъдещето. Парите нямат значение“, заяви певицата, която се изявява в попфолка и електронната музика.

На многото приказки за любовта си с Марко Янкович тя отговори с пост в Инстаграм: „Нямам гадже. Благодаря“. Запознати обаче твърдят, че двамата просто искат да дадат шанс чувствата им да се развит далеч от хорските очи и усти. „Напатих се вече от публична връзка“, каза наскоро Теодора.