0

Ж ерар Пике проговори за първи път за раздялата си с Шакира, въпреки че оттогава минаха 2 години и колумбийката не спря да атакува бившия си чрез медиите и песните си. Някогашният ас на Барселона увери, че в момента е щастлив човек.

37-годишният Жерар все още ходи с Клара Чия Марти (25), заради която се разпадна връзката му с Шакира. Колумбийката, с 10 г. по-възрастна от играча, дълго не можа да преглътне краха на 11-годишните им отношения.

В интервю за испанската версия на CNN Пике заяви: „В крайна сметка истината за случилото се не се казва по начина, по който е. Аз обаче винаги съм бил много спокоен. Познавам света, в който живеем. Знам, че всеки обича да си казва мнението и да има своята гледна точка за нещата. Медиите контролират едно съобщение и най-общо казано, всеки казва каквото иска да продаде“.

„Не мога да контролирам това – продължи Жерар. - Най-хубавото е, че накрая съм заобиколен от любимите си хора, семейството си, приятелите, хората, които наистина те познават. Те знаят какъв си и какво правиш и това ти дава много спокойствие“.

Жерар, чиято сегашна приятелка беше служителка в мениджърската му компания „Космос“, обобщи: „Прекарвам си страхотно и се чувствам привилегирован. Животът, който имах, възможността да играя за клуба на живота си повече от 20 години, прекрасни деца, невероятно семейство и приятели от училище за цял живот”.

Самата Шакира, която отведе синовете си Милан (11 г.) и Саша (9) на 7500 км от баща им – в Маями, още ближе рани.

През юни тя възпя болката си в поредно свое парче „Монотония“. Във видеото към него звездата видимо разстроена пред магазин, а след това някой я удря в гърдите, но тя някак се вдига от пода. После тича по улиците, държейки кървящото си сърце в ръце. „Страданието, което изпитах, беше може би най-голямото, което съм изпитвала през целия си живот. Имах чувството, че някой заби нож в гърдите ми – призна поп дивата, чийто екип бил против този клип. - Опитаха се да ме спрат: "Помисли си. Защо се излагаш така? Прекалено е". Бяха трудни снимки, нали? Но бяха истински, така се почувствах“.