0

Н ападателят на Интер Хоакин Корея, който се слави като голям плейбой, си има ново завоевание. Става дума за синеока и русокоса красавица на име Киара.

Най-пикантната подробност около момичето е, че е дъщеря на легендата на Лацио Пиерлуиджи Казираги и съпругата му Барбара. 27-годишният Корея сам се похвали, че с Киара са двойка в Инстаграм, където се радва на 2,1 милиона последователи. Също като бащата на приятелката си аржентинецът игра в Лацио между 2018 и 2021 г. Самият Джиджи Казираги има 41 гола в 140 мача за бяло-сините, а освен това игра в Ювентус и Челси. За националния на Италия той може да се похвали в 44 двубоя с 13 попадения.

53-годишният Джиджи с дъщеря си и жена си Барбара.

 53-годишният Джиджи с дъщеря си и жена си Барбара.
gettyimages.com

Голямата любов на Хоакин беше Мис Испания 2014 Дезире Кордеро, с която беше заедно цели 3 г. Двамата се разделиха в началото на миналата година, след като преди това често късаха и се събираха заради разстоянията, които ги деляха. Едрогърдата Дезире, която навремето наследи Ирина Шейк в леглото на Кристиано Роналдо, беше базирана в Мадрид и обикаляше света като модел, но при всяка възможност отскачаше до Рим. Само три месеца по-късно Кордеро подхвана флирт с Тини Стосел, аржентинска певица и актриса, която има и утвърдена кариера като художник. Тя бе истински хит в Инстаграм с 15 млн. последователи, но явно искрите между тях не са прераснали в дългосрочен романс.