0

Г олямата надежда на италианския тенис Лоренцо Музети се носи на крилете на любовта.

20-годишният талант, който вече e №18 в света и е втора ракета на страната си, се похвали в Инстаграм с новото си завоевание.

Избраницата му се казва Вероника Конфалониери и работи като графичен дизайнер в тв каналите на Sky. Според медиите на Апенините с Музети са се запознали именно в студията на телевизията в Милано, където красавецът гостувал за интервю. Иначе Вероника е родом от Сан Ремо и е завършила Европейския институт по дизайн. Често може да бъде видяна да разпуска с ракета в ръка, а освен това е луда по сноуборда.

Сестра й Валентина e съпруга и треньор на друг италиански тенисист – Джанлука Магер. 28-годишният играч, който проби до №62 през 2021-а, когато проби до 1/4-финал на Sofia Open. На 17 ноември Валентина и Джанлука станаха родители за първи път – на дъщеричка Витория.

 

Колкото до Музети и неговата муза, той първо я заведе на коледните празници до Малдивите. В паузата след Australian Open пък влюбените си подариха винен тур из родната на Лоренцо Тоскана. Преди да се хване с Вероника, той ходеше с румънската си колежка Елена-Габриела Русе (25).

Жълтите хроники в Италия са пълни и с аферата между 26-годишния Матео Беретини с 10 г. по-възрастната от него Мелиса Сата. Сексбомбата дори е решила да запознае бившия №6 в света със сина си Мадокс, плод на 9-годишната й връзка с футболиста Кевин-Принс Боатенг. От 2019-а до 2022-а Матео пък ходеше със състезаващата се за Австралия хърватка Айла Томлянович.