0

С редният син на Дейвид Бекъм – Ромео, е напуснал своя футболен клуб от Висшата лига, за да се съсредоточи върху кариера в модата. Според „Сън“ халфът е получил предложение за нов договор от ФК Брентфорд през юни, за да остане в техния „Б“ отбор.

Изглежда обаче, че 21-годишният Ромео се надява да последва стъпките на майка си – дизайнерката Виктория, защото е подписал с парижката топагенция Safe Management. Младежът не е непознат в света на модата, тъй като участваше в кампания на „Бърбъри“, когато бе само на 2 г.

„На Ромео му харесваше да е част от Брентфорд, ала е решил да окачи бутонките на пирона и да посвети времето си на голямата си страст, за да работи с някои наистина сериозни марки“, коментира източник на британския таблоид.

Кариерата на Ромео започна в Арсенал, но през 2015-а той се насочи към тениса и дори взимаше уроци от Григор Димитров. През 2021-а той обаче се присъедини към тима на легендарния си татко Интер Маями и направи 26 мача за резервите на клуба, а през януари 2023-а бе даден под наем на Брентфорд.

Колкото до най-голямото от четирите деца на Дейвид и Пош – Бруклин, то се отдаде на романтична ваканция с милиардерската щерка Никола Пелц. Заради произхода си двамата вдигнаха еврейска сватба в Палм Бийч, Флорида, преди 2 г. Сега те се усамотиха на езеро, където се снимаха как се целуват по залез слънце.

Там 25-годишният Бекъм се възстановява от травмата, заради която бе откаран по спешност в болница в началото на август. Той счупи рамото си, но не даде подробности за инцидента. Сега Бруклин позира щастлив до 29-годишната си половинка, а към кадрите е написал: „Моята женичка“. Феновете толкова се възторгнаха от актрисата, че я определиха за „по-красива от кукла Барби“.