0

М адалина Геня получи една от най-ценните си награди. Бившата на Григор Димитров беше отличена на церемония във Флоренция за дейността по опазване на околната среда и насърчаване на общественото здраве.

Ежегодните награди се връчват от Ocean Sea Foundation и Международната полицейска организация. На връчването, състояло се във военно поделение, присъстваха видни представители на администрацията в област Тоскана.

„Безценна награда, защото преди на бъда актриса, аз съм майка, която иска децата да живеят в здравословна и безопасна среда. Това е възможно само с ангажираността на всеки един от нас. С каквото и да се занимава, всеки един трябва да опита да направи нещо за другите. Винаги съм помагала на майки или деца в трудно положение. Важно е да видим отвъд собствените си интереси, за да изградим настоящето и да гарантираме по-добро бъдеще“, написа в Инстаграм Мадалина, която имаше интимна връзка с Гришо около шест месеца през 2023-а. Самата тя обясни, че много преди да станат гаджета са били приятели и отношенията им са продължили общо 6 години.