0

П ищната хърватска моделка Ивана Кнол разкри кои са най-големите свалячи сред футболистите.

Чернокосата дама нашумя преди 4 години, когато не пропускаше мач на своите сънародници по време на световното първенство в Русия. Оттогава набра армия от почитатели, голяма част от тях футболисти. „Ще ви кажа само два клуба, чиито играчи са опитали контакт - Реал и Ювентус. Нищо повече няма да чуете от мен. Знайте само, че няма непристойни съобщения. Футболистите са школувани, не са вчерашни“, каза в интервю за сръбския „Телеграф“ Ивана, която през септември ще навърши 30.

Самата тя е луда по футбола и не крие, че като малко момиче е тренирала. „Бях вратар“, разкрива красавицата и признава, че самата тя се учудила на врявата, която се вдигна около нея след Мондиал 2018.

„Снимаха ме на  първия мач в Калининград, направих сърце в своя профил в Инстаграм. Изведнъж всички фотографи се озоваха при мен. Мислех си, че шумът бързо ще утихне, но четири години по-късно е все още така. Дадох интервюта за почти всички чужди медии, за ФИФА и Би Би Си“, спомня си госпожица Кнол, която обещава да подкрепя Хърватия и на световното в Катар в края на тази година.

Тя разкри и за кой друг ще вика. „Подкрепят всички наши съседи, желая им успех. Ще бъда и за Сърбия, но първо за Хърватия, макар да не познавам лично нашите футболисти“, каза Ивана и разкри, че близък неин приятел е и сръбският национал Неманя Гудел, който от няколко месеца е гадже с Анастасия - щерката на Цеца Величкович и покойния Желко Ражнятович - Аркан.

„Той ми осигуряваше карти за мачове на Севиля, когато нямаше друг начин да намеря. Благодаря ти, Неманя. Иначе от сръбските футболисти харесвам Душко (б.р. - Тошич), но той вече не играе. Така че избирам Душан Влахович“.