0

С гола, който отбеляза за 2:0 във вратата на Борусия Дортмунд, Винисиус Жуниор бе един от големите герои за Реал Мадрид във финала на Шампионската лига.

Но бразилецът не попадна под светлината на прожекторите само със страхотното си представяне. Според медиите в Испания, преди да спечели безценния трофей в турнира, той е намерил и ново любовно вдъхновение. Става въпрос за венецуелската певица Корина Смит.

Подозренията, че Винисиус и Корина имат връзка, плъзнаха, след като двамата бяха засечени на концерта на Майк Тауърс. Двойката демонстрирала нежност и се наслаждавала под звуците на хитовете на пуерториканския изпълнител. Нещо повече, те си тръгнали от купона с една и съща кола. Има и папарашки кадри от случая. Това породи вълна от коментари в социалните мрежи и медиите. Интересът бе толкова значителен, че Корина бе попитана в интервю за Los 40 Colombia за предполагаемата афера с футболната звезда.

„Искам да кажа, че сме много добри приятели“, сподели Смит.

Това не убеди нейните и на Винисиус почитатели, които са сигурни, че двамата предпочитат отношенията им да останат анонимни на този етап.

Корина, която е с 9 години по-възрастна от Винисиус, освен като певица се изявява успешно и като актриса и модел. Тя е изключително популярна и има 3 млн. последователи в социалните мрежи.

Бъдещето ще покаже дали Корина наистина е покорила сърцето на Винисиус. Знае се обаче, че талантливият нападател е много харесван от жените. Миналия октомври той бе свързван с бразилската балерина Биа Мишели, която пристигна на ст. „Сантяго Бернабеу“ да го гледа срещу Осасуна. Преди това се заговори, че е имал и вземане-даване с мексиканската певица Кениа Ос. Имаше и информации, че е гадже с една от най-сексапилните спортистки – волейболистката Кей Алваш. Красавицата, която печели сериозни пари от профила си в OnlyFans, разкри преди време, че тя и близначката й са били обект на засилен интерес от страна на Неймар. Двете обаче не откликнали на мерака му.