0

Н икой не може да бутне Джорджина Родригес от първото място на влиятелните футболни мацки в Саудитска Арабия. Не така обаче стои въпросът, когато стане дума за най-красивата.
За короната чернокосата сподвижницата на португалеца вече има достойна конкуренция в лицето на Робин Ема Кийн. Нежната шотландка е жената до защитника Джак Хендри - новия играч на Ал Етифак, който ще си партнира в отбраната с бившия капитан на Ливърпул Джордън Хендерсън.

Наскоро светлокосата Робин беше обявена за №1 сред половинките на британските играчи. Тя е модел и следва приятеля си навсякъде. Беше с любимия си Джак в Белгия, където той играеше в Брюж. Придружи го и по време на наема му в италианския Кремонензе, а сега стяга багажа за Саудитска Арабия.

Със своите едва 34 600 последователи в Инстаграм обаче шотландката може само да диша прахта на Джорджина, която има завидните 50 милиона. Заради тях може да й завиди дори съпругата на Лионел Меси - Антонела, която е с 36 милиона.

Заради огромната си популярност Джорджина е силно търсена за реклами и желан гост на всякакви светски събития. Тя вече е натрупала значително имущество и може да си позволи редица глезотии доби без участието на любимия Кристиано.

Последната й прищявка е часовник за 100 000 евро на Jacob&Co. За изработката на бижуто са използвани диаманти и розово злато, а също така сапфир. Стрелките са златни, а червената верижка е от кожа на алигатор.

От началото на януари Джорджина живее с Кристиано и петте деца в Саудитска Арабия, където нападателят играе в Ал Насър. Той повлече крак и през това лято местното първенство стана особено атрактивно за звездите от Европа.