0

Г ригор Димитров смени Мадалина с Ламбо, става ясно от негова публикация в социалните медии със снимки на новата му „лудост, моята любов“, както сам написа той в профила си.

ШОК! Григор и Мадалина се изтриха взаимно

Гришо със силно послание! Отвърна на бившата си подобаващо със забити в гърба стрели

Броени дни след като той и последната му любов – румънката Мадалина Геня, заличиха съвместните си снимки в мрежите, Григор я замени с блестящо жълто „Ламборгини Миура“, един от най-престижните модели на италианската марка, която се притежава от "Фолксваген Груп" чрез нейния филиал "Ауди".

"Лудост, моята любов", е текстът на Гришо, публикувал и селфи как седи зад волана. А допълнително свидетелство, че вече е свободен, е многозначителната снимка с текст „купувам мебели“, което доказва, че заличава следите от Мадалина и в дома си, не само в социалните медии.

Григор се е снимал и пред огледало в магазин как изпробва нови панталони, които пасват идеално на спортната му фигура по време на шопинг за разтуха и терапия за разбито сърце. Или за демонстративно послание към бившата: "Изобщо не ми липсваш, виж колко ми е добре без твоите окови!"

Бившата на Гришо с първи думи след раздялата им. Ето защо Мадалина смята, че краят на връзката им „не е загуба“