0

Н ова звездна двойка може да озари футболна Италия.

Публикация в социалните мрежи на украинката Кристина Лиляна повдигна много въпроси и даде тема на клюкарите. Брюнетката публикува снимка от мача Интер срещу Дженоа (2:1) и написа: „Интер е емоция. Благодаря ти, Маркус Тюрам, за поканата“. С поста си тя остави своите 767 000 последователи и неговите 1,4 милиона да се чудят дали става въпрос за романтика или за чисто приятелски отношения.

Хубавицата, която е родена в Украйна, но от 5-годишна живее с родителите си в Германия, се показа облечена с черно-синята фланелка на гранда от Милано с №10 и името Матеус на гърба. Това не е никак случайно, тъй като именно тази фамилия носи Лиляна от 2008 година, когато едва на 21 встъпи в брак с легендата на Германия Лотар Матеус и стана неговата четвърта съпруга. С нея той беше и когато подписа договор за селекционер на националния отбор на България.

Семейната идилия продължи до края 2010-а. Младата дама бързо се окопити след развода с 26 години по-големия от нея Лотар, но не се отказа от името му. Същото направи и предишната жена, с която той вдигна сватба – сръбкинята Марияна, която 15 години след развода все още се подвизава като г-жа Матеус.

Любопитно е и друго решение на Лиляна, а именно да сложи №10 на фланелката, с която се появи на стадиона. Именно с този номер Матеус игра в Интер от 1988 до 1992 година, когато беше част от немското трио на отбора заедно с Юрген Клинсман и починалия миналия месец Андреас Бреме.

След развода си си със световния шампион от 1990-а брюнетката живее между Ню Йорк, Мюнхен, Париж и Милано. Заради ангажиментите си на модел тя пътува много. Смени и няколко мъже до себе си, а след поредната публикация феновете я подозират във връзка с Маркус Тюрам. 26-годишният нападател, който от началото на този сезон играе в Интер, няма постоянна приятелка до себе си и медиите често спекулират за връзката му с различни жени.