0

С нуп Дог се присъединява към екипа на американския медиен гигант NBC Universal, който ще отразява Олимпийските игри в Париж това лято. Популярният рапър ще бъде във френската столица, за да показва редовни репортажи за олимпийското шоу в праймтайма на NBC и онлайн платформата Peacock.

По време на Игрите Снуп Дог ще си партнира с основния водещ на олимпийската програма на NBC Майк Тирико и ще предлага уникален поглед върху това, което се случва в Париж. Той ще изследва емблематичните забележителности на града, ще присъства на олимпийски състезания и събития и ще се среща със спортисти, техните приятели и семейства.

В продължение на почти три десетилетия Снуп Дог работи като певец, автор на музика, актьор, звукозаписен продуцент, DJ, медийна личност. В допълнение към обширната си работа в областта на музиката той е предприемач с начинания в Web 3.0, технологиите, развлеченията, глобалните потребителски марки и индустрията за храни/напитки и за канабис.

„Израснах, гледайки Олимпийски игри и съм развълнуван да видя невероятните атлети, които ще показват топ-представяне в Париж. Това е празник на уменията, отдадеността и стремежа към величие“, каза Снуп.

Видеа с негово участие и представяне на американския олимпйски тим вече започнаха да се публикуват в социалните мрежи. 

Източник novsport.com