0

Б оксовата звезда Амир Хан е на прага на развод заради сексчат. Съпругата му Фариал Макдуум обяви това чрез загадъчни съобщения в Инстаграм, където по повод 10-годишнината от брака им на 31 май обобщи: „10 години... Не знам как успях“.

„Дейли Мейл“ обаче научи от свои източници, че 31-годишната инфлуенсърка е напъдила Хан (36) и предстои да реши къде да е разводът. Двамата разделят времето си между Дубай и Лондон, откакто вдигнаха сватба с 4000 гости през 2013-а в САЩ и се сдобиха с дъщери Ламайза (9 г.) и Алайна (5), както и син Мухамад на 3. Първата криза в брака им беше през 2017-а, когато Фариал го обвини, че й изневерява, а той отвърна на удара с обвинението как тя преспала с Антъни Джошуа. Тогава британецът успя да спаси отношенията им, но сега явно окончателно ги е съсипал.

Чашата преля, когато “Сън“ разкри как Амир молел моделката на сватбени рокли Сумайра да му праща голи снимки. Освен това се опитал да се срещне с 25-годишната хубавица, след като за първи път се свързал с нея през май и й направил комплимент за татуировките.

В едно от съобщенията я изчеткал, че изглежда отлично по прашки и предположил, че си е увеличавала гърдите. Когато разговорчето им стигнало до таблоидите, бившият световен шампион се извини публично на американската си половинка и дори заяви, че ще се подложи на терапия, за да спре да си пише с чужди жени.

„Ако имаш диамант у дома, защо искаш да се забъркваш с камъни и скали?, попита Фариал, а мъжът й се опита да замаже нещата с ваканция на Миконос.

Излъганата съпруга обаче се оплака, че освен на унижение Сумайра я подложила на хейтърска кампания в социалните мрежи чрез свои представители, за да очерни репутацията й, и я заплаши със съд. „Вече съм понесла тежестта на много скандали и неудобни ситуации. Критикуваха ме, че съм съпруга на Амир, че все още съм с него, знаейки миналото му. Това обаче е мъжът, за когото съм омъжена и от когото имам три малки деца“, заяви Фарил в изявление и се обърна към Сумайра: „Целият свят е наясно с неговото досие, репутацията му го предшества, защо вие като необвързана жена изобщо искате да участвате в разговор с него?".