0

У икендът бе кошмарен за Байерн. Колосът от Мюнхен бе ошамарен с 5:1 в гостуването си на Айнтрахт (Фр), отбор, който имаше четири поредни загуби във всички турнири. Не стига това унижение, ами и част от звездите бяха подложени на жестока атака. При това не от страна на медиите, което е напълно разбираемо, а на порнохакери.

Жертви на атаката станаха капитанът Мануел Нойер, Джошуа Кимих, Томас Мюлер, Хари Кейн, Свен Улрайх и Нусаир Мазрауи. Техните последователи в социалните мрежи буквално изпаднаха в потрес, надзъртайки в профилите им. Там редом до обичайните снимки от терена и извън него се появиха брутални клипове с порносъдържание. За щастие проблемът бързо бе решен и материалите с вулгарно съдържание скоро бяха свалени. Горчивият привкус обаче остана.

Всичко това се случва в навечерието на двубоя с Манчестър Юн от група А на Шампионската лига. Тимът на треньора Томас Тухел гостува днес от 22:00 часа на ст. „Олд Трафорд“. Байерн вече си осигури участие в следващия етап на турнира. За „Червените дяволи“, които са последни в групата, сблъсъкът е на живот и смърт. Само с победа ще съхрани крехките надежди на Юнайтед за класиране, при това само при благоприятен резултат за тях от срещата между ФК Копенхаген и Галатасарай. Добрата новина за английския тим е завръщането на Каземиро след контузия. Бразилецът не е играл от октомври и присъствието му в състава срещу Байерн ще внесе голяма доза самочувствие. От друга страна пък баварците ще искат да измият позора от поражението с Айнтрахт (Фр).