0

И вана Станкович от село край Ниш надъха националите на Сърбия преди световното първенство в Катар, за което те се класираха след сензационна победа над Португалия в Лисабон.

29-годишната блондинка е най-известната актриса от филми за възрастни в родината си. Тя засне кратко видео с фланелка на футболния отбор, а надолу вместо гащета е само по червени дантелени бикини. В кадъра от няколко секунди сръбкинята съблазнително облизва устни.

Ивана, с псевдоним Чери Кис, е част от порноиндустрията вече 10 години. За първи път се снима, когато е на 19. Тръгва от Унгария, за да стигне до Америка, където живее. Във визитката си има точно 123 филма за възрастни. В един от тях тя е в ролята на привърженичка на Цървена звезда - с фланелка и шал, а нейният партньор е с екип на националния тим на Хърватия. „Това е правилният отбор, ти си заложил на грешния. Ще ти изнеса лекция, за да запомниш моята Звезда“, нарежда Чери, преди да влезе в действие.

Наскоро сръбкинята на име Ивана се прибра в Сърбия и посети родното си село Шарлинац. „Обикновено идва с кола, но не се задържа дълго. Прекарва по няколко дни с баща си и баба си Мирка. Много помага на възрастната жена. Наскоро два дни пекоха ракия“, разказаха пред „Курир“ през октомври жители на малкото селце.

 

Въпреки нейната подкрепа обаче на националите няма да им е никак лесно. Почти сигурно първия мач срещу Бразилия на 24 октомври ще пропуснат двамата от атомното нападение - Александър Митрович и Душан Влахович. Те са с контузии и вероятността да се възстановят дотогава е нищожна. В групата са още Швейцария и Камерун.