0

Б ившата звезда от филмите за възрастни Елиса Санчес е решила да направи рязък завой в кариерата.

42-годишната бразилка ще пробва късмета си във футбола. Намеренията и са да стане уважаван рефер и да получава редовно наряди за мачове.

Санчес е носителка на много награди в порноиндустрията и има над 1,8 млн. последователи в социалните мрежи.

Оказа се обаче, че голямата й мечта е да стане футболен съдия. Дълго време тя потискала желанието си от притеснение как някои фенове ще реагират на порноминалото й. Сега обаче няма търпение да се посвети на съдийството.

„Най-големите ми опасения бяха предразсъдъците. Това бе единственото нещо, което ме възпираше. Но си поставих цел тази година най-накрая да се запиша и да започна курсовете за футболен съдия. Чувствам се готова и в добра форма да изляза на терена. Виждам светло бъдеще като рефер“, разказа пред местните медии Елиса и заяви, че иска да вземе изпитите от първия път.

Казва също, че е подготвена за евентуални подигравки.

„Признавам си, че понякога се чудя дали играчите и публиката биха ме уважавали. Аз съм жена и бивша порнозвезда, така че трябва да съм подготвена за всичко“, споделя бразилката.

Всъщност някогашната порнолъвица вече е имала възможността да надува свирката на стадиона. През 2020 г. тя е била съдия на благотворителен мач в Кеймадос, Рио де Жанейро.

„Спомням си този специален ден в живота ми с голяма обич. Сбъдвах една мечта – макар и неофициално, но усетих какво е да си рефер на терена“, умили се от спомена Елиса.