0

Н еповиканият от Англия Фикайо Томори получи шанс все пак да преживее световното първенство, но под различна форма. Защитникът на Милан е бил поканен да коментира на живо мачовете от Катар. Особеността на предложението е, че идва от порносайта „Стрипчат“. Неговият вицепрезидент Макс Бенет е отправил оферта до шефовете на росонерите, в която е готов да плати хонорар от 250 000 паунда на Томори, за да бъде специален експерт.

Селекционерът Гарет Саутгейт получи доста критики на Острова, че не включи Фикайо в групата за мондиала предвид слабата форма на останалите централни защитници. Поканата от Бенет гласи: „Скъпи Томори, исках да изкажа съболезнованията си, че не попаднахте в списъка на Англия. Докато 26 души се отправят към Катар, вие ще се върнете у дома и ще ги гледате по телевизията. През това време ще имате уникална възможност просто да излъчвате себе си в „Стрипчат“ за нашата глобална аудитория, да предоставяте коментари и да правите незабавен анализ“.

Освен солидната сума, играчът, известен като Черния Барези, ще получи и неограничен брой токени (валута в сайта). „С тях ще повишавате духа си, като си общува чрез камерата, с когото искате от хилядите наши красиви модели“, обещаха още от „Стрипчат“.

Не е известно Томори да има официална приятелка, откакто бе спряган с риалити звездата Амбър Гил. Футболистът е роден в нигерийско семейство в Калгари (Канада) под името Олувафикайоми Олувадамилола. Когато е на годинка обаче фамилията му се мести във Великобритания. Първата си повиквателна за националния отбор получава през октомври 2019-а за евроквалификациите срещу Чехия и България, в които обаче не играе. Дебютът на Томори е срещу Косово преди 2 г.