0

Н ападателят на Англия Мейсън Маунт стана обект на неочаквана критика за представянето си срещу САЩ.

Двубоят от група В на световното първенство завърши с разочароващо за феновете на „трите лъва“ 0:0. Маунт записа пълни, но безлични 90 минути. Ядосана на 23-годишния играч известната порнозвезда и фенка на Челси Астрид Ует написа гневен пост в социалните мрежи.

„Мейсън Маунт, обичам те, но това е световното първенство, а не домакинство на Норич“, критична бе русокосата красавица.

Ует всъщност се чувства особено наранена, тъй като по принцип е сред най-ревностните защитници на халфа на Челси. По-рано тя написа категоричното:

„Маунт затвори устата на всички хейтъри този сезон“. Сега обаче вялата му игра явно и идва в повече. Голяма част от многобройните последователи на Астрид я подкрепиха и дори го удариха на майтап, като написаха, че неизползваната резерва Фил Фодън е създал повече положения от Маунт, Хари Кейн и Рахим Стърлинг взети заедно.

Освен запален футболен фен Ует се увлича много и по бокса. Наскоро тя дебютира с победен нокаут на ринга. Там нейна съперничка бе друга звезда от платформата за възрастни OnlyFans Кийли Колбран.

Прозяващите се от скука по трибуните на мача със САЩ половинки на английските национали бяха доста по-оживени по луксозните магазини в Доха. Най-активни в бутиците бяха годеницата на Бен Уайт Мили Адамс и приятелката на Букайо Сака Толами Бенсън. Двете се прибраха в хотела с пълни торби. Най-съобразителна пък бе Анушка Сантос. Партньорката на защитника на Манчестър Юнайтед Люк Шоу се възползва от услугите на хотелското бъги, с което обиколи катарската столица и си напазарува обилно.