0

Н ай-малкият син на Виктория и Дейвид Бекъм - Круз, отпразнува подобаващо 18-ия си рожден ден.

По време на празника той показа и скъпия си подарък, с който прочутите му родители го позлатиха.

Става дума за „Ролекс“ на стойност 32 900 лири. Водоустойчивият часовник от модела Submariner Date е изработен специално за гмуркане, а каишката му е от злато. „Дейли Мейл“ припомни, че момчето получи сребърно бижу на марката за 9100 паунда, когато стана на 16 г.

В понеделник Круз празнува в компанията на футболната легенда и на брат си Ромео (20), който единствен върви по стъпките на Дейвид и е нападател на Брентфорд. Компанията се почерпи в лондонски пъб, като рожденикът обяви, че е изпил първата си пинта бира. Под кадър с чашата и с 47-годишния си баща Круз написа: „Моето първо истинско питие“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

Младежът, който е обещаващ певец и музикант, получи най-прочувствените пожелания в социалните мрежи от своята майка дизайнерка. Бившата спайска, която дари Дейвид с още един син - Бруклин (23), и дъщеря Харпър Севън (11), пусна видео с кадри на Круз през годините.

„Честит рожден ден, Крузи! Всички те обичаме толкова много и сме толкова горди с невероятния млад мъж, в който си се превърнал“, поздрави го 48-годишната Пош.

През 2022-а Круз подписа договор с мениджърската фирма Tap Music, която преди е управлявала кариерите на Дуа Липа, Ели Голдинг, Лана дел Рей и др. „Фактът, че толкова влиятелна и успешна компания е поела Круз, доказва, че той има голям потенциал. Всички са наистина впечатлени от това, което са чули досега, и той работи усилено, за да развие песните си. Най-важното е, че по всеобщо мнение гласът му е по-добър от този на майка му“, коментира източник пред „Сън“.