0

Т елевизионната звезда Флавия Венто потвърди за секс с Франческо Toти, макар и с повече от 20 години закъснение.

Русокосата изкусителка изля душата си в предаването „Истории на жените на кръстопът“, което беше излъчено късно снощи по държавната италианска телевизия. Слуховете за нея и легендата на Рома се носят вече две десетилетия, но досега тя упорито мълчеше. Реши да проговори чак след скандалния развод на Принца на Рим с Илари Блази.

Злите езици твърдяха, че футболистът изневерил на съпругата си с Флавия скоро след сватбата през лятото на 2005 година, когато тя вече била бременна с първия им син Кристиан. Това обаче се оказа лъжа.

„Имаше флирт, но през 2001-а, беше кратък. Срещнах Франческо през същата година във вилата на Валентино (б.р. - известния италиански дизайнер).

Ходех на стадиона за всеки мач, донесох късмет, тъй като този сезон Рома спечели титлата. Дълги години пазех мълчание, но вече мога да говоря, защото те се разделиха.

Чувствам се зле при тези спомени. Преживявах семейна катастрофа. Страдах много, а той се държеше зле с мен. Бих го поставила в Чистилището“, заяви 46-годишната Венто.

В родината си тя е известна от телевизионния екран, рекламите и работата си като модел. Снимала се и в няколко филма, но не крие, че никак не й върви в любовта.

„Мъжете са голямото разочарование в моя живот. Попадах на алкохолици, на пристрастени към хазарта. Никога не съм обичала истински“, признава още блондинката.

Тя говори и за една от най-големите си тръпки. „Леонардо Ди Каприо ми завъртя главата. Срещнахме се няколко пъти. Само един път ми предложи да бъдем заедно. Не се получи нищо, тъй като след като вечеряхме гъби, преминах през ада заради адско натравяне. Това си остава моето най-голямо разочарование в живота“.

Голям удар може да получи и бившата на Toти – Илари Блази. Тя може да се раздели с работата си като водещ на предаването „Островът на известните“. Според медиите в Италия Пиерсилвио Берлускони, синът на покойния Силвио Берлускони, не бил никак сигурен дали да я ангажира и за новия сезон.