0

Т ибо Куртоа и любимата му Мишел Герциг вече са семейство.

Вратарят на Реал и националния отбор на Белгия и моделката от Израел се врекоха във вярност на частен плаж край Кан (Фр) в понеделник вечерта. Двамата подгряха за най-щастливия си ден с партита, които продължиха няколко седмици, включително и в деня преди церемонията.

В сватбата бяха вплетени християнски и еврейски обичаи, а свидетели на клетвите на двамата станаха над 300 гости. Всеки от тях си тръгна с бутилка скъпа марка шампанско с изписани на етикета имената на младоженците.

„Мистър и мисис Куртоа“, похвали се ослепително красивата Мишел, която се изявява на модната сцена още от 13-годишна.

В разгара на танците вратарят и моделката смениха официалните обувки с бели маратонки, правени по поръчка – с лого, съставено от първите букви на младоженците - Т и М, и датата на сватбата – 26 юни 2023.

Пищното тържество беше логично продължение на горещата любов, която двамата изживяват вече почти две години. Вратарят предложи на моделката миналото лято по време на разходка с яхта и оттогава подготовката за сватбата беше сред най-важните задължения на русокосата хубавица. Тя приема като свои двете деца на Куртоа от предишна връзка - Адриана (8) и Николас, на 6 г. Те също много я харесват и обичат да прекарват време с нея и татко си.

Инстаграм