0

Г орещи снимки от ваканцията на Тео Ернандес взривиха социалните мрежи.

Направени от случаен летуващ, на тях се вижда как защитникът на Милан получава ласки от любимата си Зоуи Кристофоли. Татуираната дама е толкова разгорещена, че не се свени да задоволи орално футболиста пред погледите на други хора. Всичко това се случва на яхта, а редом до влюбените гълъбчета невъзмутимо се припича техен приятел.

„Някои хора се наслаждават на ваканцията си“, написа потребител в Туитър. „Тео явно си прекарва отлично“, добавя друг. Повечето коментари са все от този род. Не липсват и някои вулгарни, както и такива, които си признават, че биха искали да са на мястото на национала на Франция.

Левият защитник и годеницата му са с компания приятели в популярния сред известните личности италиански курорт Порто Черво, в северната част на остров Сардиния. С тях е и синът им Тео Джуниър, който през април навърши годинка.

Футболистът и моделката са заедно от 2020 година. Запознал ги общ приятел, а за любовта си двамата твърдят, че е от пръв поглед.

Сега Зоуи е много известна и може да се похвали с 1,2 милиона последователи в Инстаграм. Невинаги обаче е било така, затова преди години й се наложило да работи като детегледачка, сервитьорка и дори механик, за да припечелва пари. Днес тя има студио за татуировки, което е детската й мечта. Самата тя е луда по рисунките и има повече по тялото си дори от Тео, който е на 25 и с година по-малък от нея.

Според светските хроникьори в Италия двамата ще вдигнат сватба това лято. Те обаче до момента мълчат по въпроса.