1

Л ас Вегас Голдън Найтс направи невероятен фурор, вдигайки купа „Стенли“ само шест години след основаването на клуба.

„Рицарите“ извоюваха най-престижния хокеен трофей след 4-1 над Флорида Пантерс във финалния плейоф. Успехът на момчетата на треньора Брус Касиди бе оценен по достойнство и те получиха невероятна оферта за неговото отпразнуване.

Предложението към хокейния тим дойде от лицензирания бордей в Невада „Ранчото на пиленцата“. Едно от лицата на заведението за възрастни Алис Литъл обеща, че тя и колежките й са готови да благодарят на играчите със секс. При това напълно безплатно.

„Ние в Града на греха обичаме „Златните рицари“ повече от самия живот. Не мога да опиша с думи радостта, която изпитвам, че отборът спечели първата си купа „Стенли“, така че ще я изразя чрез действия. Десетки дами, включително и аз, са готови и чакат в „Ранчото на пиленцата“, за да почерпят рицарите с всякаква плътска наслада и няма да има абсолютно никакви наказания за неправомерно поведение. Публичният дом е изцяло ваш, момчета! Напълно безплатно! За наша сметка е!", съобщи палавата Литъл, която твърди, че е най-печелившата жрица на любовта в историята на Невада.

На хокеистите от Голтън Найтс ще бъдат предложени и специални целогодишни ВИП карти.

Алис Литъл и момичетата от „Ранчото на пиленцата“ не за първи път вадят подобни оферти. Те бяха много щедри и през март месец. Тогава куотърбекът Джими Гарополо известен като Джими Джи, осъществи мечтан трансфер от Сан Фрациско в Лас Вегас Рейдърс за 67,5 млн. долара за 3 години. По този повод Литъл отново предложи услугите си.

„Той заслужава безплатен секс само за това, че се присъедини към нашия екип. Но освен това е и доста привлекателен", изрази готовността си да приласкае звездата от американския футбол Литъл.

“Ранчото на пиленцата“ е основано през 70-те години на миналия век и се намира на 97 км западно от Лас Вегас. Публичният дом разполага със 17 легла в тематично изградени бунгала. Обикновено между 12 и 15 жени се грижат за клиентите по всяко време.