0

Б ившата Фернанда Кампос уж нехае за Неймар, но не спира да се заяжда с него и любимата му Бруна Бианкарди.

Повод за поредните стрели стана трансферът на нападателя в Ал Хилал. Той кацна в Саудитска Арабия миналата седмица, а в неделя беше представен пред екзалтираните фенове. „Да обиколиш света заради един мъж. Никога“, написа в Инстаграм сексбомбата Фернанда, която се показа забулена в хиджаб. Тя не отбеляза към кого е насочен постът й, но медиите в Бразилия са категорични, че става въпрос за Бруна, която замина с любимия за Саудитска Арабия.

Чернокосата красавица е в напреднала бременност и по всичко личи, че ще роди в новата страна. Тя и Неймар очакват момиченце, което ще носи името Мави. Бруна се раздели много трудно с дружките си в Париж, където нападателят играеше в ПСЖ. Хубавицата дори проля някоя сълза на изпроводяк.

„Мила, приятелко, не знам какво да кажа. Плановете бяха толкова различни. Мислех си, че ще проследя отблизо целия процес около появата на Мави. Нямах време дори да ти разкажа всички истории около майчинството. Ти беше дар от Бога в нашия живот. Пожелавам ти чудно изживяване в новата авантюра. Обичам те, Бруна“, написа друга красива футболна половинка – Карол Карбино, която вече 7 години е омъжена за Маркиньос.

„Възхищавах ти се още преди да те познавам добре. Мави ще стане колко много си направила за нас“, отговори й любимата на Неймар.

Фернанда нашумя навръх Свети Валентин, когато обяви, че е правила секс с нападателя. Тя показа и чат, в който обсъжда интимни теми с него в продължение на 40 минути. Всичко това се случило преди световното в Катар.

Истина или не, бомбата успешно се рекламира на гърба на звездата. Тя отвори акаунт в платен сайт за възрастни. За да привлече абонати, които да плащат по 15 евро на месец, написа: „Сега и вие ще видите това, което видя Н.“.