0

К онтузената звезда на ПСЖ Неймар си направи не един, а два подаръка за Коледа. Няколко дни преди да отпътува от Париж за Бразилия, той е взел ключовете на чисто новата си къща на стойност £2,5 милиона в близост до Сао Пауло.
Придобивката включва седем спални, игрище за скуош, плувен басейн, гараж за 20 коли и дори панорамен асансьор между етажите, пише „Сън“.

Дворецът със стъклени фасади се намира в район, наречен Алфавил. Според бразилския новинарски сайт за знаменитости Em Off Неймар е празнувал Коледа на новото място със семейството, приятелите и, според слуховете, новата си приятелка Бруна Бианкарди.

Зашеметяващата 27-годишна брюнетка, която миналия месец заяви, че е сама в Инстаграм сесия с въпроси и отговори с фенове, беше снимана с Неймар на трибуните в домакинския мач на ПСЖ срещу Нант преди две седмици.
29-годишният футболист публикува само една снимка за Коледа с майка си, татко си и сестра си пред украсената му елха - и друга с десетгодишния си син Дейви от бившата си приятелка Каролина Дантас във втора снимка.
Бруна Бианкарди беше забелязана обаче до него на последната снимка от посещението при бабата на Неймар, на която присъстват и още доста хора. Това накара бразилската преса да я опише като първата партньорка, която Неймар представя на роднините си след бившата му - актрисата Бруна Маркезин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Интересното е, че Неймар заведе при любимата си баба и своя съотборник в ПСЖ Маркиньос, а също и бившия нападател на Реал (Мадрид) и Милан - Робиньо, който в момента се бори с деветгодишна присъда за изнасилване, потвърдена през септември от Апелативния съд в Милано.
„Сън“ припомня, че другият дом на Неймар в Бразилия е имение с шест спални близо до Рио със собствена хеликоптерна площадка, фитнес зала, тенис корт и пристан.