0

С ъпругата на световния №1 в тениса Даниил Медведев – Дария, гледа котката на Григор Димитров и Лолита Османова.

В момента Лола е при Гришо в Лондон, където двамата наеха къща край комплекса „Ол Инглънд Клъб“ за предстоящия „Уимбълдън“.

Даниил обаче беше спрян от участие, тъй като британското правителство натисна организаторите на най-стария турнир да не допускат играчи от Русия и Беларус. Така семейство Медведеви се връщат в Монте Карло и имат възможност да се грижат за котката на приятелите си.

На въпрос на фенове в Инстаграм колко са близки с Дария, Лолита отговори: „Понякога я моля да гледа Белис, когато не съм наоколо. Предполагам, че това е, което наричат истинско приятелство“.

Обикновено рускините прекарват заедно времето си, докато половинките им са на турнир. Сега Османова, която през юли ще навърши 29 години, се забавлява в компанията на друга своя дружка - Стефани Тучито, жената на Давид Гофен. В социалните мрежи двете се похвалиха, че са обядвали в лондонския ресторант „Амазонико“, който е прочут с латиноамериканската си кухня.

Колкото до Медведев, наложи се той да иска извинение от Даша след грубото си отношение към своя щаб по време на финала в Хале. 26-годишният се срина психически и загуби с 1:6, 2:6 от Хуберт Хуркач (Пол), а в течение на мача се развика на френския си треньор Жил Сервара, който напусна обиден трибуните при 0:2 във втория сет. Това предизвика бурна реакция у съпругата на Даниил, който се разплака. Когато страстите утихнаха, Даниил се извини в Инстаграм: „Дария, благодаря много за тази седмица. Понякога не е лесно да си с мен на корта, но се надявам следващия път да е по-лесно и много по-добре“.