0

З а комична ситуация от първите си дни в Барселона разказа очарователната приятелка на испанския национал Дани Олмо.

В един момент Лаура Алба Шмит се оказала сама с група негови приятели у дома. По злощастно стечение на обстоятелствата се наложило да гледа с тях програма с участието на голи мъже. За конфузната случка разказа самата тя в своя подкаст.

„Дани беше поканил гости. Приятелите му подраниха за вечеря, а той все още тренираше. Седнахме на дивана. Те не говореха немски, а само много развален английски. Не знаех какво да правим. Пуснах телевизора и щракнах върху първия канал, на който попаднах. Това беше голо шоу на испански“, разказа хубавицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

Тя се притеснила много, но решила да не сменя програмата. „Ако го бях направила, щях да издам колко се смущавам. Така че всички седяхме и гледахме. Чувствах се като в училище, когато момчетата си пускаха порно по време на купони“, каза още красивата германка, която се изявява като модел и инфлуенсър. Тя и Олмо са заедно малко повече от година, запознават се в Лайпциг, където той играеше за местния отбор от 2020-а до това лято, когато осъществи трансфер в Барса.

Още по време на европейското първенство блондинката призна, че не разбира много-много от футбол, затова и се въздържа от коментари. Няколко месеца по-късно тя потвърди, че положението не се е променило. „Поръчах си рокля специално за церемонията по връчването на „Златната топка“. Моят приятел е сред номинираните. Не съм наясно какво точно представлява. Нещо като „Оскар“ на футбола, най-голямата награда“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

Вече на 25 тя е успяла жена, но животът й в ранна възраст е драматичен. Дете е на разведени родители, а вторият й баща загива в катастрофа, когато тя е едва на 11. Първата й романтична връзка е кратка, а малко след нейния край гаджето влиза в затвора. След това германката се мести в Турция, за да се ожени. Бракът обаче приключва само след година и й се налага да работи като сервитьорка и разносвач на вестници, за да преживява.